Newborn fotoshoot

Verwacht u een baby? Gefeliciteerd!
Voor een newborn fotoreportage maken we een afspraak tussen dag 12 en 21 na de geboorte van uw kindje.

Reserveer een plekje!

Heeft u interesse in een newborn fotoshoot? Maak dan een afspraak rond de 36e week van uw zwangerschap zodat ik een plekje kan reserveren in de agenda.

Maak een afspraak

Een studio newbornshoot kan va €139,-

Een newborn fotoshoot is mogelijk bij mij in de studio. Er is altijd voldoende licht aanwezig en er is ruime  keus in props en ondergronden.  Een studio newbornshoot kan va €139,- Natuurlijk zorg ik  voor een aangename temperatuur in de studio en voor een kopje koffie of thee.

 De baby zal een gedeelte van de fotoshoot bloot gefotografeerd worden en daarom zorg ik voor voor een aangename temperatuur +/- 24 graden in de studio.  Voor de baby is dit een goede temperatuur. Als ouder kunt u het beste een beetje luchtig gekleed komen.

Newborn studio BASIS €139,-

U krijgt:

1 uur durende fotoshoot bij mij in de studio. Fotografie in eigen kleertjes met diverse props. . Inclusief 10 digitale bestanden. Extra digitale bestanden kunt er bij kopen . 

Newborn studio PLUS €179,-

U krijgt:

2 uur durende fotoshoot bij mij in de studio. Fotografie met diverse props en kleding. Inclusief 10 digitale bestanden. Extra digitale bestanden kunt u er bij kopen. 

Newborn studio EXTRA €249,-

U krijgt:

2,5 a 3 uur durende fotoshoot bij mij in de studio. Fotografie met diverse props en kleding.  Inclusief 10 digitale bestanden+ fotoboekje van 15×20 Extra digitale bestanden kunt er bij kopen.