Pasfoto’s

Met extra aandacht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 IVM Het corona virus wil ik u vragen om een afspraak te maken als u pasfoto’s wilt komen  maken. 

Maak een afspraak   [Klik op de link]

 Pasfoto’s met net een beetje extra aandacht zodat u wel blij bent met de foto op uw ID, rijbewijs of paspoort. De fotostudio is op de 1e verdieping. Heeft u last van verkoudheidsklachten, koorts of andere klachten blijf dan thuis en maak gerust  een nieuwe afspraak!

 

Wilt u van uw baby of kind jonger dan 2 jaar pasfoto’s laten maken? Of zijn er andere dingen waar ik rekening mee moet houden. Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van een afspraak, Dan zorg ik dat uw kindje zo comfortabel en makkelijk mogelijk op de foto kan.  Om een afspraak te maken kunt u  mij bellen.

De kosten zijn €12,50 voor 6 pasfoto’s. U krijgt 2 verschillende pasfoto’s mee. 3 officiële en 3 leuke of als u een bril draagt krijgt u 3 foto’s met bril (mits er geen spiegeling in de bril of glazen zitten) en 3 zonder bril mee. Ik zal altijd proberen een goede foto met bril te maken. Hij mag er tenslotte gewoon op.

Pasfoto’s voor een visum met een maat van 5x5cm zijn ook mogelijk. Deze kosten €15,- voor 2 foto’s.

De pasfoto’s worden met een witte achtergrond geleverd en kunt u gelijk meenemen. Het kan zijn dat er iets aan de foto bewerkt moet worden dan kunt u ze later op komen halen.  In Numansdorp  worden ze thuis bezorgd.

Bent u als chauffeur  op zoek naar een digitale pasfoto voor uw bestuurderskaart dan kunt u ook bij mij terecht. De kosten zijn gelijk aan  afgedrukte foto’s. Heeft u ook afgedrukte foto’s nodig voor uw rijbewijs dan betaald u €22,50

 

Voor mensen die vanwege een beperking de deur niet meer uit komen is er ook pasfotoservice aan huis. De kosten zijn €25,- excl km vergoeding €0,19 p/km

Fotografie Danielle de Wilde staat voor een goede en snelle service!

Baby van 0 tot 4 maanden

 

 Voor baby’s die nog niet kunnen zitten heb ik de ideale oplossing. De studio richt ik zo in dat de hele kleintjes gewoon liggend op de foto kunnen.

 

Van 5 maanden tot 10 maanden

Als  de baby 5 maanden oud is, is het nekje sterk genoeg om in de bumbo te zitten. Vanaf deze leeftijd kunnen we de pasfoto in deze houding maken. Mama blijft er naast zitten voor de veiligheid.

Van 10 maanden tot 2 jaar

 

Zodra ze zelfstandig kunnen zitten maken we gebruik van de tafel. Onder begeleiding van mama zodat er niets kan gebeuren. Veiligheid gaat boven alles.