Pasfoto’s

MET EXTRA AANDACHT.

 

 

 

 

 

 

 

 IVM Het corona virus wil ik u vragen om een afspraak te maken als u pasfoto’s wilt komen  maken. Heeft u last van verkoudheidsklachten, koorts of andere klachten blijf dan thuis en maak gerust  een nieuwe afpraak  Pasfoto’s met net een beetje extra aandacht zodat u wel blij bent met de foto op uw ID rijbewijs, paspoort of visum. U bent welkom op maandagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en   woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur zonder afspraak. U kunt gewoon aanbellen. De fotostudio is op de 1e verdieping.

Wilt u van uw baby of kind jonger dan 2 jaar pasfoto’s laten maken? Dan zou ik u willen vragen of u een afspraak wilt maken. Dan zorg ik dat uw kindje zo comfortabel en makkelijk mogelijk op de foto kan.tel: 06-22789231

Wit u op een ander moment pasfoto’s laten maken, dan kunt u een afspraak maken.

De kosten zijn €10,- voor 6 pasfoto’s. U krijgt 2 verschillende pasfoto’s mee. 3 officiële en 3 leuke of als u een bril draagt krijgt u 3 foto’s met bril (mits er geen spiegeling in de bril of glazen zitten) en 3 zonder bril mee. Ik zal altijd proberen een goede foto met bril te maken. Hij mag er tenslotte gewoon op.

Pasfoto’s voor een visum met een maat van 5x5cm zijn ook mogelijk. Deze kosten €12,50 voor 2 foto’s. 

De pasfoto’s worden met een witte achtergrond geleverd en kunt u gelijk meenemen. 

Klanten die een Hoeksche Waard pas hebben krijgen 10% korting.

 

Voor mensen die vanwege een beperking de deur niet meer uit komen is er ook pasfotoservice aan huis. De kosten zijn €25,-

Tevens kunt u op afspraak pasfoto’s laten maken in Allerimus. Deze locatie is gelijkvloers. 

Baby van 0 tot 4 maanden

 

 Voor baby’s die nog niet kunnen zitten heb ik de ideale oplossing. De studio richt ik zo in dat de hele kleintjes gewoon liggend op de foto kunnen.

 

Van 5 maanden tot 10 maanden

Als  de baby 5 maanden oud is, is het nekje sterk genoeg om in de bumbo te zitten. Vanaf deze leeftijd kunnen we de pasfoto in deze houding maken. Mama blijft er naast zitten voor de veiligheid.

Van 10 maanden tot 2 jaar

 

Zodra ze zelfstandig kunnen zitten maken we gebruik van de tafel. Onder begeleiding van mama zodat er niets kan gebeuren. Veiligheid gaat boven alles.